Meny vecka 20

Måndag

Vego kebab med tomat- vitlökssås, feferoni och bulgur

(Allergena; soja, ägg & senap i vitlöksås, sulfit, gluten)

Kebab med tomat- vitlökssås, fefaroni och bulgur

(Allergena; svenskt nöttkött halal, ägg & senap i vitlöksås, sulfit, gluten)

Tisdag

Vegetarisk korv stroganoff med ris

(Allergena; soja, sulfit, mjölkprotein & laktos)

Korv stroganoff med ris och gräddfil

(Allergena; mjölkprotein & laktos, svensk nöttkött, sulfit)

Onsdag

Rostad blomkål med remouladesås och kokt potatis

(Allergena; ägg & senap i såsen, sulfit)

Panerad sejfile med remouladesås och kokt potatis

(Allergena; ägg & senap i såsen, fisk, gluten, sulfit)

Torsdag

Spaghetti a l a marinara med riven veganmozzarella

(Allergena; soja)

Spaghetti a la bolognese med riven mozzarella

(Allergena; svenskt nöttkött, sulfit, mjölkprotein)

Fredag

Veganska rödbetsbiffar med BBQsås och rostadpotatis

(Allergena; soja)

Kyckling drumsticks med BBQsås och rostad potatis

(Allergena; svenskt nöttkött, soja)